Imprumut cu garantie auto

Auto

Tot mai multe persoane apeleaza la sistemul de amanet auto pentru a obtinute un imprumut urgent, extrem de simplu, cu minima birocratie. Practic, mergi la AutoKredit cu actele masinii, cartea ta de identitate si evident masina, semnezi contractul si primesti banii in aceeasi zi. Poti alege perioada pe care doresti sa faci imprumutul si valoarea acestuia (in functie de valoarea masinii, estimata de specialistii companiei de amanet auto).

Sistemul de amanet masini are tot mai mare succes datorita simplitatii si claritatii: totul se intampla repede, flexibil, exact. Stii de la inceput care este comisionul pe care trebuie sa il platesti alaturi de suma de rambursat si nu ai alte taxe si comisioane ascunse sau variabile.

Masina este in siguranta la Autokredit, ba chiar va fi supravegheata si video. Poate fi oricand vizitata de posesor, eventual alaturi de potentiali clienti (daca acesta doreste sa o vanda).

„La preluarea autoturismului se fac poze in interior si exterior, se noteaza kilometrajul, iar apoi masina este pastrata in parcul auto propriu. Acesta este monitorizat 24/24. Masina va fi returnata in aceeasi stare (aspect, kilometraj si functionare), dupa achitarea comisionului de imprumut si a valorii creditului solicitat”, se precizeaza pe https://kredit-auto.ro/, website unde pot fi gasite informatii complete despre amanet auto.

Banii se acorda pe loc, dupa semnarea contractului. Tot procesul dureaza mai putin de doua ore, in functie de situatie. „Daca returnati creditul mai devreme de termenul stabilit, comisionul dumneavoastra se va recalcula astfel incat veti plati doar pentru durata imprumutului”, mai spun oficialii AutoKredit, care subliniaza ca multi clienti revin in timp cu noi solicitari, multumiti de serviciile de care au avut parte la primul credit de nevoi personale cu garantie auto.

Wow
Locul 3 la consumul excesiv de medicamente, Romania cauta tot mai mult Centrele de Vindecare Holistica

In 2016, Romania se afla pe locul 3 in Europa la consumul excesiv de medicamente, specialistii ingrijorandu-se ca eliberarea antibioticelor din farmacii se realiza prea usor. Cu atat mai mult, statisticile din acea perioada aratau ca peste 600.000 de romani primeau in medie, zilnic, tratament antibiotic, Romania fiind al doilea …

Wow
HeRoe.s raspunsul unei companii romanesti la provocarile actuale ale pietei muncii

In 2021 romanii au aplicat de peste 12,6 milioane de ori la joburi pe eJobs.ro, cea mai mare platforma de recrutare din Romania. Numarul candidaturilor depuse este cu 34% mai mare ca in 2019 si cu 5% mai mare ca in 2020, 2021 fiind si anul cu cele mai multe …

Actual
Un scafandru ce schimba lumea prin eroism

Scafandrii sunt adevărați eroi care-și pun în pericol viața pentru a salva vieți prețioase în adâncurile mărilor. Acești profesioniști curajoși se lasă ghidați de inima lor și își asumă riscuri imense pentru a interveni în situații de urgență sau pentru a recupera obiecte pierdute. Un exemplu de astfel de eroism …