Imprumut cu garantie auto

Auto

Tot mai multe persoane apeleaza la sistemul de amanet auto pentru a obtinute un imprumut urgent, extrem de simplu, cu minima birocratie. Practic, mergi la AutoKredit cu actele masinii, cartea ta de identitate si evident masina, semnezi contractul si primesti banii in aceeasi zi. Poti alege perioada pe care doresti sa faci imprumutul si valoarea acestuia (in functie de valoarea masinii, estimata de specialistii companiei de amanet auto).

Sistemul de amanet masini are tot mai mare succes datorita simplitatii si claritatii: totul se intampla repede, flexibil, exact. Stii de la inceput care este comisionul pe care trebuie sa il platesti alaturi de suma de rambursat si nu ai alte taxe si comisioane ascunse sau variabile.

Masina este in siguranta la Autokredit, ba chiar va fi supravegheata si video. Poate fi oricand vizitata de posesor, eventual alaturi de potentiali clienti (daca acesta doreste sa o vanda).

„La preluarea autoturismului se fac poze in interior si exterior, se noteaza kilometrajul, iar apoi masina este pastrata in parcul auto propriu. Acesta este monitorizat 24/24. Masina va fi returnata in aceeasi stare (aspect, kilometraj si functionare), dupa achitarea comisionului de imprumut si a valorii creditului solicitat”, se precizeaza pe https://kredit-auto.ro/, website unde pot fi gasite informatii complete despre amanet auto.

Banii se acorda pe loc, dupa semnarea contractului. Tot procesul dureaza mai putin de doua ore, in functie de situatie. „Daca returnati creditul mai devreme de termenul stabilit, comisionul dumneavoastra se va recalcula astfel incat veti plati doar pentru durata imprumutului”, mai spun oficialii AutoKredit, care subliniaza ca multi clienti revin in timp cu noi solicitari, multumiti de serviciile de care au avut parte la primul credit de nevoi personale cu garantie auto.

Wow
Prea Respectabilul Frate George Ivașcu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România: „100 de ani de la adoptarea Constituției masonice din 1923 și 30 de ani de la reaprinderea Luminilor Marii Loji Naționale din România (24 ianuarie 1993)”

Anul 2023 aduce cu sine o serie de aniversări în Francmasoneria română, pe care Marea Lojă Națională din România le onorează prin activități specifice și manifestări științifice și culturale. Treptele succesive parcurse în devenirea ei suverană, au impus Francmasoneria nu doar ca martoră a înfăptuirii Statului nostru național de la …

Comunicate de presa
Technium Science acquired MDPI raising anti-monopoly concerns

Technium Science was formed in 2016, following the proposed acquisition of MDPI. Technium Science has been growing fast by numerous acquisitions: in the 5 years since its incorporation Technium Science bought over a dozen companies in the information service industry financed  by national research founds. Despite raising anti-monopoly concerns, in some cases …

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.