Pandemia îi face pe români conștienți de importanța mișcării în aer liber

ActualEpidemia ne-a schimbat viața în toate aspectele: sălile de sport închise și distanțarea socială  ne-au determinat să fim tentați să limităm practicarea exercițiilor fizice. Conform recomandărilor Asociației Americane a Inimii, adulții ar trebui să practice cel puțin 150 de minute de activitate fizică moderată săptămânal sau 75 de minute de activitate fizică intensă. Deși este nevoie de ceva efort și imaginație pentru a ne adapta și a crea noi rutine în ceea ce privește efortul fizic, beneficiul adus sănătății fizice și mentale este extrem de important.
Activitățile în aer liber: plimbările în jurul casei, drumețiile, plimbările cu bicicleta, treburile casnice, cum ar fi tunderea gazonului, lucrul în grădină (bineînțeles acolo unde există posibilitatea), spălarea mașinii, sunt modalități de a arde calorii și a ne menține în formă. În acest context, o companie ce activează pe piața produselor pentru amenajări exterioare (prefabricate din beton) promovează petrecerea timpului practicând sporturi în aer liber.
Elis Pavaje organizează evenimente sportive în care sunt implicați angajați și clienți, despre care Bianka Dobre, marketing manager Elis Pavaje, spune că: “Promovăm sporturi care se potrivesc cu profilul business-ului nostru,  sunt legate de petrecerea timpului în aer liber: ciclismul și golful. Pandemia a amplificat interesul pentru aceste sporturi pe care ne concentrăm de mai mulți ani. Sunt tot mai mulți oameni care practică ciclismul on-road sau off-road.   De asemenea, deși numărul terenurilor este încă restrâns, iar prețurile sunt descurajante pentru marea masă a populației, golful devine tot mai atractiv.  Așa cum în ultimii 15 ani schiul a evoluat de la un sport de lux la nivelul de sport de masă, ne așteptăm să crească și popularitatea și gradul de accesibilitate al acestui sport”.

Cupa Elis la golf este o competiție cu tradiție
Elis Pavaje și-a propus să crească popularitatea sportului “verde” pentru beneficiile pe care le are asupra oricărei persoane ce poate deveni potențial jucător de golf.  De 13 ani compania organizează în fiecare lună august, un turneu care se adresează jucătorilor de golf amatori. “Sunt pasionat de golf și din acest motiv a apărut competiția Cupa Elis. Practic însă de asemenea, pentru relaxare, și alte sporturi,  precum ski sau  ciclism. Spre deosebire de ciclism sau ski, care sunt sporturi individuale, golful este un sport social, care facilitează legăturile de business sau prietenie între participanți”, a menționat directorul general și co-proprietar Elis Pavaje, dl Emil Gota
În fiecare an, la turneul Cupa Elis participă angajați și colaboratori ai firmei, iar unii dintre ei au fost cuceriți deja de acest sport. Totul începe cu lecții de golf pe driving range (terenul special realizat pentru învățarea/ exersarea mișcărilor de lovire cu crosa) și continuă cu conștientizarea avantajelor pe care le aduce acest sport: petrecerea timpului în aer liber pe suprafețe largi și înverzite relaxează și înlătură anxietatea. Iar bonus: poate să lege și prietenii. Golful facilitează arderea caloriilor, menține sănătatea inimii și puterea de concentrare a minții.

Ziua firmei Elis Pavaje se aniversează cu o competiție de ciclism
Inițiativa este de dată relativ recentă, până acum au avut loc  doar două ediții ale cursei de ciclism, care au fost dedicate exclusiv angajaților. “În luna iunie serbăm aniversarea companiei și este o bună ocazie să ne întâlnim cu angajații din toate fabricile. Iar câteva ore în aer liber, într-o competiție de ciclism,  dincolo de faptul că înseamnă distracție și relaxare,  mai ascute un pic și spiritul de competitivitate. Deoarece întâlnirile a sute de persoane nu au fost permise, nu am mai organizat competiția în ultimii ani, sperăm însă că 2022 va aduce o normalizare în viață noastră. Până atunci, amatorii de ciclism din cadrul companiei se antrenează pe plan individual.  În perspectivă, planurile noastre legate de ciclism sunt mai mari, dar vom povești de toate, la timpul lor”. a declarat Bianka Dobre, director marketing Elis Pavaje.


Elis Pavaje a fost înființată în 1991, în Petrești, județul Alba. Oferă un sistem complet de produse și servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție prefabricate din beton vibropresat, consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Din 2017 compania oferă și servicii de antrepriză generală pentru lucrări de infrastructură și amenajări exterioare. Compania 100% românească are în prezent 4 unități de producție, cu o capacitate de 20.000 mp pavaj/zi. Produsele Elis Pavaje – pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheti, produse din beton pentru amenajarea grădinii, elemente de canalizare din beton vibropresat – sunt disponibile în rețelele de bricolaj, la o rețea vastă de distribuitori, precum și în showroom-urile proprii din Petrești (Albă), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț) și Vințu de Jos (Alba). Începând cu 2019, compania a devenit și producător de pavele și borduri din andezit transilvănean.
Pentru mai multe informaţii: marketing@elis.ro, telefon 0744381918

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …