Planul Caritabil National al Marii Loji Nationale din Romania

Actual

Planul Caritabil Național este un program de întrajutorare al Marii Loje Naționale din România care și-a propus de la început să ofere o mână de ajutor celor aflați în nevoie, familiilor cu venituri modeste, la limita subzistenței sau a celor care au avut de suferit de pe urma intemperiilor sau calamităților naturale.

În plus, pandemia globală cauzată de apariția noului coronavirus a generat o serie de caravane umanitare realizate de masonii români care au avut scopul de a ajuta o parte semnificativă a locuitorilor acestei țări cu material dezinfectate, măști de protecție, medicamente, practic tot ceea ce era necesar pentru depășirea problemelor cauzate de virus.

Toți cei implicați în aceste demersuri ale Planului Caritabil Național sunt oameni de bună credință, dornici să sprijine atunci când este nevoie, oameni cu inimă mare și care dau curs acestei inițiative în mod voluntar, în dorința de a contribui la bunăstarea românilor și de a susține rezolvarea unor probleme ale semenilor lor.

Odată cu începerea noului an școlar, mai multe caravane umanitare s-au îndreptat către copiii defavorizați din mai multe localități ale României, contribuind cu rechizite școlare, ghiozdane, caiete și cărți, utilând unele instituții de învățământ cu cele necesare pentru școala online (laptop-uri, PC-uri, camere de luat vederi, etc), din acele comunități care nu și-au putut permite achiziționarea acestei aparaturi.

Cea mai recentă acțiune a Planului Caritabil Național s-a înfăptuit la finele săptămânii trecute atunci când o Mânăstire din munții Buzăului a primit donații constând în alimente și produse de maximă necesitate pentru perioada de iarnă.

Încă de la debutul pandemiei, Marea Lojă Națională din România prin Planul Caritabil Național a desfășurat zeci de caravane umanitare și mai multe acțiuni caritabile prin care a ajutat zeci de mii de persoane aflate în nevoie. Aceste acțiuni nu se opresc aici și vor continua și mai activ pentru binele românilor și al societății.

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …