Contradictii in America pe tema originii SARS-CoV-2

Actual

Până în prezent, originea virusului SARS-CoV-2 care a provocat pandemia COVID-19 nu a fost identificată, în ciuda eforturilor intense de a face acest lucru. Acest lucru nu este neobișnuit – a confirma cu 100% certitudine că originea unui virus este un proces lung și complicat. Au durat 14 ani până când oamenii de știință au găsit o singură populație de lilieci care conținea toate componentele genetice necesare ale SARS-CoV, virusul care a provocat epidemia SARS din 2003. Încă nu știm originile focarului de Ebola din 2014.

Din păcate, în absența unui răspuns definitiv, dezinformarea și dezinformarea umple golul, ceea ce face mai mult rău decât bine. NIH dorește să clarifice recordul cu privire la cercetarea susținută de NIH pentru a înțelege coronavirusurile de lilieci care apar în mod natural la Institutul de Virologie din Wuhan, finanțate printr-un subpremiu de la EcoHealth Alliance, beneficiarul NIH. Analiza datelor genomice publicate și a altor documente de la beneficiar demonstrează că coronavirusurile de lilieci care apar în mod natural studiate în cadrul grantului NIH sunt departe din punct de vedere genetic de SARS-CoV-2 și nu ar fi putut cauza pandemia COVID-19. Orice pretenție contrară este evident falsă.

Dovezile științifice până în prezent indică faptul că virusul este probabil rezultatul evoluției virale în natură, potențial sărind direct la oameni sau printr-o gazdă intermediară animală neidentificată. Din punct de vedere istoric, mulți virusuri au apărut de la animale pentru a provoca epidemii și pandemii, inclusiv gripă, Ebola, Zika, febra West Nile, SARS și multe altele. Important, după o investigație intensă, agențiile din Comunitatea de Informații din SUA au convenit că virusul nu a fost dezvoltat ca armă biologică și majoritatea agențiilor au evaluat că SARS-CoV-2, cel mai probabil, nu a fost modificat genetic.

Organizațiile de sănătate publică și științifice, inclusiv NIH, sunt intens interesate să obțină un răspuns definitiv pentru a informa eforturile de prevenire a evenimentelor viitoare. Acest efort ar beneficia de mai puține speculații și mai multă cooperare științifică, în special din partea Chinei, fără de care originile SARS-CoV-2 vor fi imposibil de identificat.

Francis S. Collins, M.D., Ph.D.
Director, National Institutes of Health

Sursa https://www.nih.gov/about-nih/who-we-are/nih-director/statements/statement-misinformation-about-sars-cov-2-origins

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …