Nevaccinații vor fi microcipați, ca să fie verificați că nu circulă noaptea

Wow

De ce ţi-e frică nu scapi, spune o veche vorbă ungurească! Potrivit ultimei hotărâri de guvern, persoanele nevaccinate vor fi injectate cu un microcip, care le va face mai uşor de identificat şi amendat de către patrula de noapte.

E adevărat: cine nu s-a vaccinat va fi microcipat. Speram să nu se ajungă la asta, dar iată că s-a ajuns la asta, ce mama mă-sii”, a declarat mareşalul Vasilică, văr al colonelului Gheorghiţă.

„Cipul vine cu o serie întreagă de beneficii: emite un semnal 5G, cu care poziţia nevaccinatului poate fi triangulată, îl face pe om să lumineze în întuneric, ca să poată fi depistat dacă se ascunde într-un tufiş şi, nu în ultimul rând, serveşte drept cartelă magnetică pentru interfon, ca să poţi intra în casă la 8 seara.”

De când a auzit vestea, capul senatoarei Şoşoacă şuieră şi pare a fi pe punctul de a exploda, transmit surse din Parlament.

Sursa https://www.timesnewroman.ro/life-death/nevaccinatii-vor-fi-microcipati-ca-sa-fie-verificati-ca-nu-circula-noaptea/

De ce ţi-e frică nu scapi, spune o veche vorbă ungurească! Potrivit ultimei hotărâri de guvern, persoanele nevaccinate vor fi injectate cu un microcip, care le va face mai uşor de identificat şi amendat de către patrula de noapte.

Comentariile au aparut deja – Sebastian Puznava

Cea mai mare greșeală a fost să se spună, de la bun început, că vaccinul este gratis. Asta a stimulat mințile rătăcite și le-a dat încă un motiv de conspirații. Dacă aș fi fost in locul celor care gestionează campania, aș fi declarat in primă fază, că vaccinul costă cel puțin 1000 ron de persoană. Să fi vazut dezbateri că lumea trebuie să plătescă penrru a beneficia de soluția care le-ar putea salva viața. Apoi, cu vreo lună si jumatate înainte de a începe vaccinarea, din 2 in 2 saptamani aș fi ieșit si as fi zis că am făcut eforturi pentru a scădea prețul și, fix când s-ar fi demarat vaccinarea, aș fi ieșit cu un text se genul :”uitați, după niște eforturi imense, pentru că ține de sănătatea individuală, dar mai ales de cea publică, și in urma presiunilor, am reușit să reducem prețul la zero. Vaccinul este gratuit, oameni buni, spor la vaccinare! „. Asta, pentru că românul, după ce că este prost și rupt in fund, mai este si fudul grămadă. Prețul i-ar fi stimulat pe mulți să creadă că vaccinul este mare șmecherie, ceea ce, ideea corectă a campaniei, aceea de a se proteja si de a-și proteja apropiații, nu a reușit… Până si croitoreasa „dă cartier” ar fi urlat la TV „săriți, se pune preț pe viața românilor! Faceți, măh, vaccinul gratuit!”. La fel ar fi făcut și „simbolista naționalistă” care, lătrând prin piețe și la TV, a ajuns în Parlament.

Actual
Un scafandru ce schimba lumea prin eroism

Scafandrii sunt adevărați eroi care-și pun în pericol viața pentru a salva vieți prețioase în adâncurile mărilor. Acești profesioniști curajoși se lasă ghidați de inima lor și își asumă riscuri imense pentru a interveni în situații de urgență sau pentru a recupera obiecte pierdute. Un exemplu de astfel de eroism …

Actual
Ziua de 8 Martie

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a sărbători atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și pentru a onora lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Este un punct focal în mișcarea pentru drepturile femeilor, atrăgând atenția asupra unor …

Wow
Top cârți vâdute în 2022

nt finalistele topului Celor mai bune cărți din 2022. De la romane de ficțiune, la thrillere, biografii și povești uimitoare, toate compun lista celor mai captivante și apreciate cărți din 2022. Care a fost cartea voastră preferată și ce aveți pe lista de lectură pentru 2023? Vladimir, de Julia May …