Nevaccinații vor fi microcipați, ca să fie verificați că nu circulă noaptea

Wow

De ce ţi-e frică nu scapi, spune o veche vorbă ungurească! Potrivit ultimei hotărâri de guvern, persoanele nevaccinate vor fi injectate cu un microcip, care le va face mai uşor de identificat şi amendat de către patrula de noapte.

E adevărat: cine nu s-a vaccinat va fi microcipat. Speram să nu se ajungă la asta, dar iată că s-a ajuns la asta, ce mama mă-sii”, a declarat mareşalul Vasilică, văr al colonelului Gheorghiţă.

„Cipul vine cu o serie întreagă de beneficii: emite un semnal 5G, cu care poziţia nevaccinatului poate fi triangulată, îl face pe om să lumineze în întuneric, ca să poată fi depistat dacă se ascunde într-un tufiş şi, nu în ultimul rând, serveşte drept cartelă magnetică pentru interfon, ca să poţi intra în casă la 8 seara.”

De când a auzit vestea, capul senatoarei Şoşoacă şuieră şi pare a fi pe punctul de a exploda, transmit surse din Parlament.

Sursa https://www.timesnewroman.ro/life-death/nevaccinatii-vor-fi-microcipati-ca-sa-fie-verificati-ca-nu-circula-noaptea/

De ce ţi-e frică nu scapi, spune o veche vorbă ungurească! Potrivit ultimei hotărâri de guvern, persoanele nevaccinate vor fi injectate cu un microcip, care le va face mai uşor de identificat şi amendat de către patrula de noapte.

Comentariile au aparut deja – Sebastian Puznava

Cea mai mare greșeală a fost să se spună, de la bun început, că vaccinul este gratis. Asta a stimulat mințile rătăcite și le-a dat încă un motiv de conspirații. Dacă aș fi fost in locul celor care gestionează campania, aș fi declarat in primă fază, că vaccinul costă cel puțin 1000 ron de persoană. Să fi vazut dezbateri că lumea trebuie să plătescă penrru a beneficia de soluția care le-ar putea salva viața. Apoi, cu vreo lună si jumatate înainte de a începe vaccinarea, din 2 in 2 saptamani aș fi ieșit si as fi zis că am făcut eforturi pentru a scădea prețul și, fix când s-ar fi demarat vaccinarea, aș fi ieșit cu un text se genul :”uitați, după niște eforturi imense, pentru că ține de sănătatea individuală, dar mai ales de cea publică, și in urma presiunilor, am reușit să reducem prețul la zero. Vaccinul este gratuit, oameni buni, spor la vaccinare! „. Asta, pentru că românul, după ce că este prost și rupt in fund, mai este si fudul grămadă. Prețul i-ar fi stimulat pe mulți să creadă că vaccinul este mare șmecherie, ceea ce, ideea corectă a campaniei, aceea de a se proteja si de a-și proteja apropiații, nu a reușit… Până si croitoreasa „dă cartier” ar fi urlat la TV „săriți, se pune preț pe viața românilor! Faceți, măh, vaccinul gratuit!”. La fel ar fi făcut și „simbolista naționalistă” care, lătrând prin piețe și la TV, a ajuns în Parlament.

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …

Actual
Un nou centru de sprijin din București va furniza servicii educaționale copiilor vulnerabili ucraineni și români

BUCUREȘTI, 8 septembrie 2022. Un nou centru de sprijin pentru copii refugiați și copii români a fost inaugurat joi de către Primăria Capitalei, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, Asociația Anaid și UNICEF în România. Aflat pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 6A, noul Centru de sprijin pentru copii …

Comunicate de presa
Vile Online Bucuresti

Ansamblul Rezidential Vile https://vileonline.ro/ 12 Vile De Vânzare175 Mp Teren115 Mp Curte118 Mp Utili P+1E+PODLoc De Parcare InclusLa 9,5 Km De Piața UniriiStrada StejaruluiPreț : 160.000 EURO (Cu TVA)Contact :0766 269 511 Un spatiu ce devine casa imediat. Increderea si seriozitatea ne definesc.https://vileonline.ro/VileOnline.ro va aduce o vila de calitate si o …