Chitac Vergil – Dialog cu incompetenta si nerusinarea

Actual

Primăria Constanța minte cu nerușinare în cazul RADET.  Puteti urmari mai jos detaliile in video…..

Chitac Vergil:

Ieri am avut o dispută verbală cu actualul primar, plecată de la faptul că orașul ar putea rămâne fără apă caldă din cauza datoriilor acumulate de RADET. Ce vreau să spun este că am văzut multe în viață și am întâlnit tot felul de oameni, dar o asemenea obrăznicie nu credeam că există. Vă rog să ascultați dialogul de mai jos, care acum este promovat de spiridușii roșii pe internet cu mesaje împotriva mea. Apoi verificați dovada spuselor mele (o găsiți în comentarii), în caz că cineva încă nu cunoaște situația de la RADET și CET. Ce să mai spun de faptul că primarul consideră că RADET nu aparține de primărie, ci de Consiliul Local, deci nu are nicio responsabilitate. De parcă Consiliul Local e pe Marte, nu sub nasul lui. Noaptea minții!

Vă dați seama că există așa ceva? Realizați cât de proști ne cred ăștia pe toți și cât le pasă de Constanța? Este halucinant! Aceasta nu este o batjocură la adresa mea, ci la adresa orașului, a țării, a bunului-simț!

Sunt dezgustat, dar vă spun sincer că, în același timp, sunt mai hotărât ca niciodată să scap acest oraș de acești criminali! Aveți încredere!

 

Sursa https://www.facebook.com/chitac.vergil/

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …