Cum sa nu ai studii superioare, dar sa castigi 19 000 de euro/luna de la STAT.

Comunicate de presa

Cum sa nu ai studii superioare, dar sa castigi 19 000 de euro/luna de la STAT

 

Sa castigi 19000 de euro pe luna, cea mai mare parte din contracte directe cu Statul Roman, si sa urli ca Statul e naspa si trebuie daramat din temelii, asta inseamna sa fii mafiot. (poza: Click)

 

Despre Cumpanasu, ministrul Invatamantului a zis azi ca nu are studii superiore. Bomba bombelot, minunea minunilor e ca smecherasul asta din sistem NU are nici macar diploma de Bacalaureat! Practic, un om fara studii a reusit sa predea intr-un colegiu al Ministerului Afacerilor Interne, sa beneficieze de contracte de sute de mii de euro cu Statul (pe tema anticoruptiei). Ma, neneee! Cum?! El zice ca are BAC-ul. A publicat si o diploma, o poza din aia de se falsifica in zece minute. Chiar nu stiu pe cine sa cred.  Oricum studii superioare nu are. “LAIF”, da?):)))

Cumpanasu are 7 case. SAPTE. O avere pentru care ar fi invidiat de orice mare privat. SAPTE case, din contracte primite in sistemul pe care il injura. 

In ultimii trei ani, asta si-a cumparat doua case si un Mercedes din 2018. Venitul lunar al sau (tabel Digi 24) este de 19000 de euro pe luna. 19 000!:)))))

Nevasta lui castiga si ea, dar mai putin. Doar vreo 10000.

“De la celebra sa Asociație pentru Implementarea Democrației a scos în 2018 cu titlu de drepturi de autor 580 000 de lei, iar pe numele soției, care este și consilier în Guvernul Dăncilă, tot drepturi de autor, în valoare de 300 000 de lei.” (Digi 24)

Sursa online

Actual
Rezistența pomilor la îngheț

Rezistența pomilor la îngheț depinde de specia pomicolă, dar și de soiul din livadă. Astfel, cele mai rezistente specii sunt mărul, părul sau gutuiul, în timp ce specii precum cireșul, caisul sau piersicul au o iernare dificilă și sunt mai ușor afectate de înghețul târziu, de temperaturile mai scăzute. Pragurile …

Actual
Un scafandru ce schimba lumea prin eroism

Scafandrii sunt adevărați eroi care-și pun în pericol viața pentru a salva vieți prețioase în adâncurile mărilor. Acești profesioniști curajoși se lasă ghidați de inima lor și își asumă riscuri imense pentru a interveni în situații de urgență sau pentru a recupera obiecte pierdute. Un exemplu de astfel de eroism …

Actual
Ziua de 8 Martie

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a sărbători atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și pentru a onora lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Este un punct focal în mișcarea pentru drepturile femeilor, atrăgând atenția asupra unor …