Cum sa nu ai studii superioare, dar sa castigi 19 000 de euro/luna de la STAT.

Comunicate de presa

Cum sa nu ai studii superioare, dar sa castigi 19 000 de euro/luna de la STAT

 

Sa castigi 19000 de euro pe luna, cea mai mare parte din contracte directe cu Statul Roman, si sa urli ca Statul e naspa si trebuie daramat din temelii, asta inseamna sa fii mafiot. (poza: Click)

 

Despre Cumpanasu, ministrul Invatamantului a zis azi ca nu are studii superiore. Bomba bombelot, minunea minunilor e ca smecherasul asta din sistem NU are nici macar diploma de Bacalaureat! Practic, un om fara studii a reusit sa predea intr-un colegiu al Ministerului Afacerilor Interne, sa beneficieze de contracte de sute de mii de euro cu Statul (pe tema anticoruptiei). Ma, neneee! Cum?! El zice ca are BAC-ul. A publicat si o diploma, o poza din aia de se falsifica in zece minute. Chiar nu stiu pe cine sa cred.  Oricum studii superioare nu are. “LAIF”, da?):)))

Cumpanasu are 7 case. SAPTE. O avere pentru care ar fi invidiat de orice mare privat. SAPTE case, din contracte primite in sistemul pe care il injura. 

In ultimii trei ani, asta si-a cumparat doua case si un Mercedes din 2018. Venitul lunar al sau (tabel Digi 24) este de 19000 de euro pe luna. 19 000!:)))))

Nevasta lui castiga si ea, dar mai putin. Doar vreo 10000.

“De la celebra sa Asociație pentru Implementarea Democrației a scos în 2018 cu titlu de drepturi de autor 580 000 de lei, iar pe numele soției, care este și consilier în Guvernul Dăncilă, tot drepturi de autor, în valoare de 300 000 de lei.” (Digi 24)

Sursa online

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …