Consultanta in ingineria navala

Comunicate de presa

Consultanta in ingineria navala

Dr. ing. Scurtu IC asigura clientilor sai servicii de proiectare, inginerie si management pentru industria constructoare de nave precum si in industria extractiva marina.
Putem oferi solutii care acopera o mare diversitate pentru ingineria marina si offshore.

 0766362149
Suna acum 

 

Optimizaţi performanţa proiectelor dumneavoastră

Globalizarea rapidă conferă o importanţă şi mai mare dezvoltărilor tehnice; echipamentele dumneavoastră se pot menţine în fruntea competiţiei şi pot contribui la rezultatele clienţilor doar prin soluţii inovative şi prin calitate şi performanţă sporită.
Pentru a derula cu succes proiectele de dezvoltare, adeseori veţi avea nevoie de diferite tipuri de cunoştinţe de nivel înalt, deţinute de exemplu de specialişti în calcule avansate şi experţi în materiale. Aceste competenţe nu sunt, de fiecare dată, disponibile din sursele interne ale companiei dumneavoastră.

Datele au fost preluate de pe site-ul www.scurtucristian.ro/

Multumim

Dr. Ing.  Scurtu Cristian

Actual
Un scafandru ce schimba lumea prin eroism

Scafandrii sunt adevărați eroi care-și pun în pericol viața pentru a salva vieți prețioase în adâncurile mărilor. Acești profesioniști curajoși se lasă ghidați de inima lor și își asumă riscuri imense pentru a interveni în situații de urgență sau pentru a recupera obiecte pierdute. Un exemplu de astfel de eroism …

Andrew Tate - muslim
Comunicate de presa
Subiectul interzis in presa din Romania! Andrew Tate porneste scandalul UK vs Europa

Guvernul britanic a alocat 2 miliarde de lire pentru eradicarea fratilor Tate

Comunicate de presa
Technium Science acquired MDPI raising anti-monopoly concerns

Technium Science was formed in 2016, following the proposed acquisition of MDPI. Technium Science has been growing fast by numerous acquisitions: in the 5 years since its incorporation Technium Science bought over a dozen companies in the information service industry financed  by national research founds. Despite raising anti-monopoly concerns, in some cases …