Un sufletel are nevoie de ajutorul nostru!

Comunicate de presa

Update: 21.01.2018

Asociatia ”Salveaza o inima” la cererea parintilor a redeschis campania de strangere de fonduri pentru a beneficia de macar 2 sedinte cu celule stem reprezentad suma totala de 20000 de euro.

In urma consulturilor amanuntite din pacate Darius are nevoie in continure de ajutorul nostru suma totala ridicandu-se la 20.000 de euro

 

Campanie inceputa la data: 02.02.2017

Nume: Darius Stefan

Prenume: Lazar

Varsta: 4 ani

Suma necesara: 23500 Euro (4700 de euro/sedinta, iar la un interval de 3 luni si ar fi nevoie de 3-5 astfel de sesiuni)

Diagnostic: Paralizie cerebrala

Sedințele de implantare cu celule stem  vor fi efectuate la Clinica REGENMED din Polonia

 

Povestea unui luptator

Darius este un copil foarte dorit, care ar fi trebuit sa se nasca sanatos, in urma unei sarcini normale, apoi sa traiasca o viata frumoasa alaturi de parintii sai. Din nefericire, viata nu a fost chiar atat de dreapta cu el; acum copilul are un handicap grav si traieste in fiecare clipa cosmarul cauzat la nastere.
Darius s-a nascut pe 12.10.2013, la Constanta, iar o serie de erori medicale au facut ca micutul sa se asfixieze cu cordonul ombilical. A venit pe lume aproape mort (scor Apgar 1), doar inimioara ii batea foarte slab. Resuscitarea lui nu s-a facut imediat, apoi a durat 20 minute. Din cauza lipsei de oxigen, creierul lui a fost grav afectat, in special acei centrii care tin de coordonarea miscarii. Imediat dupa nastere, medicii le-au spus parintilor sa se astepte la ce e mai rau, caci sunt sanse mari sa nu traiasca; dar micutul Darius a fost si este un luptator in continuare si a facut tot posibilul sa fie langa cei care i-au dat viata. In primele 3 zile, a facut convulsii care i-au afectat creierul si mai tare. A fost intubat cateva zile, iar apoi timp de 3 saptamani, in coma indusa. Evenimentul fericit care ar fi insemnat venirea pe lume a copilului s-a transformat intr-unul tragic. Dupa o luna la externare copilul nu plangea, nu urmarea cu privirea, nu sugea. Pana la varsta de 3 luni a fost gavat (ii introduceam sonda pe nas pana in stomac).
In prezent, Darius are 3 ani si 4 luni si catareste doar 8 kg. Nu merge, nu vorbeste, nu sta in fund, nu are control asupra capului, nu urmareste cu privirea, are o agitatie continua foarte severa si, cel mai grav, nu poate spune daca il doare ceva.
Dupa multe cautari, parintii au gasit Clinica REGENMED din Polonia, specializata in terapia cu celule stem, care l-ar putea face bine pe micut. O singura sesiune de tratament cu infuzie de celule stem costa 4700 de euro, iar la un interval de 3 luni si ar fi nevoie de 3-5 astfel de sesiuni. Sperantele au reinviat atunci cand parintii au luat legatura cu o mamica tot din Constanta, care a fost de 3 ori cu copilul la acea clinica din Polonia, iar rezultatele sunt foarte vizibile (inainte nu mergea, nu vorbea, nu se hranea singur, iar dupa aceste sesiuni copilui a inceput sa mearga sustinut, sa spuna cateva cuvinte, sa fie mult mai atent si sa ia in greutate).
Familia lui Darius a apelat la sprijinul nostru deoarece stie ca am construit o comunitate foarte mare si iubitoare si ne doara in genunchi sa ii ajutam copilul sa se faca bine si sa se joace cu surioara lui mai mica.

Noi suntem singura lui speranta!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina: Sponsori

 

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …