Era casatorita de mai bine de 23 de ani, dar s-a indragostit de un tanar de pe Facebook! Gestul socant al femeii a cutremurat o lume intreaga

Actual

Mai ceva ca-n telenovele. O femeie a ales sa isi paraseasca familia pentru un barbat mult mai tanar decat ea, care i-a luat mintile. Ea era casatorita de mai bine de 23 de ani si este mama a 9 copii.
Heidi Hepworth in varsta de 44 de ani era casatorita cu Andy, barbatul care ii era sot de mai bine de 23 de ani. Pana intr-o zi, cand Heidi a cunoscut un tanar pe internet, de care s-a indragostit fulgerator. Nu a stat prea mult pe ganduri si a plecat cu barbatul de 30 de ani. Heidi a luat primul zbor si s-a dus in Gambia, la noul ei iubit.

 

 

Familia femeii este devastata, iar sotul ei, Andy, nu isi poate reveni din soc. Barbatul sustine ca tanarul se foloseste de sotia lui si o va parasi imediat dupa ce se va plictisi de ea: ”Sotia mea era o mama devotata si iubitoare. Nu inteleg cum s-a transformat intr-o persoana asa de ingrozitoare.

Andy observase o schimbare la sotia lui inca din luna martie a acestui an. Cand a intrebat-o daca exista un alt barbat, femeia a negat.
”Purta mai mult machiaj si rochii pe care nu le mai imbracase pana atunci. Pur si simplu nu mai era ea. Iesea tot timpul cu prietenii in oras si statea numai pe telefon. Avea numai prieteni ciudati pe Facebook. Din Africa si Asia. Sunt distrus. Am iubit-o enorm”, a mai spus sotul femeii.
Pe de alta parte, Heidi sustine ca nu se mai intelegea cu sotul sau de ceva vreme: ”Am intalnit pe altcineva, dar nu este doar o aventura. Casatoria mea era intr-un impas demult. Eu si sotul meu ne-am indepartat de ceva timp. O femeie nu poate avea o noua relatie? E interzis? Nu stiu daca ma voi muta in permanenta in Gambia, dar vad viitorul meu impreuna cu Mamadou si copiii mei”, relateaza

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …