„METODA MARADONA” escrocheria updatata.Trebuie sa te uiti la filmulet de doua ori ca sa te prinzi cum a sucit banii in mana! VIDEO

Comunicate de presa
  1. ATENȚIE LA DRUM!!!!!! Se practica si pentru soferii auto!

În județul Ialomița,la câțiva km de Slobozia, pe drumul Fetești-Tăndărei, la ieșirea din localitea Progresu spre localitatea Vlădeni, sunt CAPCANE pe drum, zice userul Oana Georgiana Vartolomei.

Unii oameni se joacă cu viața altora.
Un furtun fusese legat dintr-o parte în cealalta a șoselei.

Noi am fost norocoși că l-am văzut și ne-am întors să anunțăm un echipaj de poliție pe lângă care tocmai trecusem, însă după ce-am întors mașina, a apărut din cealaltă direcție un autoturism, care l-a luat din plin.
Din fericire, a scăpat cu câteva mici avarii.

Se pare că astfel de situații s-au mai întâlnit și în alte zone ale țării.
În urma postării, un prieten mi-a spus că a pățit același lucru, acum câteva luni, în localitatea Glodeanu-Sărat din județul Buzău.

ATENTIE!!
Dacă coborâți din mașină, poate să fie un mod operare al INFRACTORILOR, asemănător cu „METODA MARADONA”, așa că nu lăsați mașina nesupravegheată(descuiată)!!!!

 

2 Inşelăciunea „Maradona”  descriere

Inşelăciunea „Maradona” era la modă la începutul anilor ’90. Infractorii pretindeau că sunt politisti, abordau oamenii sau comercianţii pe stradă, pentru a-i „controla” si le cereau diverse sume de bani, drept „amenzi”. Cei care practicau această formă de înşelăciune erau numiti „maradonisti”.Tipul asta a reusit sa pacaleasca o caserita dintr-o magazin din Costinesti numarand banii in fata ei. Inselaciunea este cunoscuta drept „Maradona” si consta in talentul inselatorului de a manevra banii, astfel dupa numaratoare scoate cateva bancnote din teanc extrem de rapid.

Desi femeii i-a dat alt rezultat dupa ce-a numarat banii, cand a vazut ca barbatul a mai trecut inca o data bancnotele printre degete in fata ei si totul parea in regula, l-a lasat sa plece.

Tipul asta a reusit sa pacaleasca o caserita dintr-o magazin din Costinesti numarand banii in fata ei. Inselaciunea este cunoscuta drept „Maradona” si consta in talentul inselatorului de a manevra banii, astfel dupa numaratoare scoate cateva bancnote din teanc extrem de rapid.

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …