„METODA MARADONA” escrocheria updatata.Trebuie sa te uiti la filmulet de doua ori ca sa te prinzi cum a sucit banii in mana! VIDEO

Comunicate de presa
  1. ATENȚIE LA DRUM!!!!!! Se practica si pentru soferii auto!

În județul Ialomița,la câțiva km de Slobozia, pe drumul Fetești-Tăndărei, la ieșirea din localitea Progresu spre localitatea Vlădeni, sunt CAPCANE pe drum, zice userul Oana Georgiana Vartolomei.

Unii oameni se joacă cu viața altora.
Un furtun fusese legat dintr-o parte în cealalta a șoselei.

Noi am fost norocoși că l-am văzut și ne-am întors să anunțăm un echipaj de poliție pe lângă care tocmai trecusem, însă după ce-am întors mașina, a apărut din cealaltă direcție un autoturism, care l-a luat din plin.
Din fericire, a scăpat cu câteva mici avarii.

Se pare că astfel de situații s-au mai întâlnit și în alte zone ale țării.
În urma postării, un prieten mi-a spus că a pățit același lucru, acum câteva luni, în localitatea Glodeanu-Sărat din județul Buzău.

ATENTIE!!
Dacă coborâți din mașină, poate să fie un mod operare al INFRACTORILOR, asemănător cu „METODA MARADONA”, așa că nu lăsați mașina nesupravegheată(descuiată)!!!!

 

2 Inşelăciunea „Maradona”  descriere

Inşelăciunea „Maradona” era la modă la începutul anilor ’90. Infractorii pretindeau că sunt politisti, abordau oamenii sau comercianţii pe stradă, pentru a-i „controla” si le cereau diverse sume de bani, drept „amenzi”. Cei care practicau această formă de înşelăciune erau numiti „maradonisti”.Tipul asta a reusit sa pacaleasca o caserita dintr-o magazin din Costinesti numarand banii in fata ei. Inselaciunea este cunoscuta drept „Maradona” si consta in talentul inselatorului de a manevra banii, astfel dupa numaratoare scoate cateva bancnote din teanc extrem de rapid.

Desi femeii i-a dat alt rezultat dupa ce-a numarat banii, cand a vazut ca barbatul a mai trecut inca o data bancnotele printre degete in fata ei si totul parea in regula, l-a lasat sa plece.

Tipul asta a reusit sa pacaleasca o caserita dintr-o magazin din Costinesti numarand banii in fata ei. Inselaciunea este cunoscuta drept „Maradona” si consta in talentul inselatorului de a manevra banii, astfel dupa numaratoare scoate cateva bancnote din teanc extrem de rapid.

Actual
Un scafandru ce schimba lumea prin eroism

Scafandrii sunt adevărați eroi care-și pun în pericol viața pentru a salva vieți prețioase în adâncurile mărilor. Acești profesioniști curajoși se lasă ghidați de inima lor și își asumă riscuri imense pentru a interveni în situații de urgență sau pentru a recupera obiecte pierdute. Un exemplu de astfel de eroism …

Andrew Tate - muslim
Comunicate de presa
Subiectul interzis in presa din Romania! Andrew Tate porneste scandalul UK vs Europa

Guvernul britanic a alocat 2 miliarde de lire pentru eradicarea fratilor Tate

Comunicate de presa
Technium Science acquired MDPI raising anti-monopoly concerns

Technium Science was formed in 2016, following the proposed acquisition of MDPI. Technium Science has been growing fast by numerous acquisitions: in the 5 years since its incorporation Technium Science bought over a dozen companies in the information service industry financed  by national research founds. Despite raising anti-monopoly concerns, in some cases …