Armatele de postaci de Facebook au inceput propaganda ROEXIT contra PSD

Comunicate de presa

Armatele de postaci de Facebook au inceput cladirea unei noi imagini ROEXIT. Eu unul cred ca ne-ar fi bine si cu un RoExit.

Nimic mai fals! Nu va lasati pacaliti  de materialele de acest gen:

Se pare că Raportul MCV nu a fost înțeles de PSD-ALDE. Sau, mai rău, e ignorat. PSD și ALDE vor continua tăvălugul cu Legile justiției (coproducție Toader-PSD) și înființarea Fondului suveran (fondul marelui și, probabil, ultimului jaf național), pe care Dragnea îl vrea înființat prin OUG, pentru a-și pune degrabă oamenii în consiliul de conducere. În felul acesta, va avea control pe tot ce-a mai rămas profitabil în companiile de stat. Acest curs politic, în special cel privind încălcarea MCV și adoptarea legilor (in)justiției în varianta Toader-PSD, poate conduce la suspendarea dreptulurilor de vot ale României în Consiliul European. Cer cât se poate de ferm liderilor PSD să oprească acest curs politic care poate duce la deteriorarea pozițiilor României în UE. Au primit vot popular să majoreze pensii și salarii, nu să ne scoată din UE. Până acum am tot spus că au legitimitatea populară să facă și să dreagă, pentru că au câștigat alegerile. După un an, se poate spune pe bază de argumente și probe: votul a fost câștigat printr-o minciună, iar mandatul lor este încălcat. Puterea PSD-ALDE nu mai este legitimă! PSD și ALDE nu mai au dreptul moral să guverneze! Sau cel puțin, nu în această direcție a scoaterii României din tiparele UE.

Comentariile pe Fcb nu au intarziat sa apară alaturi de imaginea de mai sus si de stirea referitoare la impozitarea veniturilor realizate peste granita.

ANAF – Impozite pentru venituri in strainatate. NoComment…

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …