Armatele de postaci de Facebook au inceput propaganda ROEXIT contra PSD

Comunicate de presa

Armatele de postaci de Facebook au inceput cladirea unei noi imagini ROEXIT. Eu unul cred ca ne-ar fi bine si cu un RoExit.

Nimic mai fals! Nu va lasati pacaliti  de materialele de acest gen:

Se pare că Raportul MCV nu a fost înțeles de PSD-ALDE. Sau, mai rău, e ignorat. PSD și ALDE vor continua tăvălugul cu Legile justiției (coproducție Toader-PSD) și înființarea Fondului suveran (fondul marelui și, probabil, ultimului jaf național), pe care Dragnea îl vrea înființat prin OUG, pentru a-și pune degrabă oamenii în consiliul de conducere. În felul acesta, va avea control pe tot ce-a mai rămas profitabil în companiile de stat. Acest curs politic, în special cel privind încălcarea MCV și adoptarea legilor (in)justiției în varianta Toader-PSD, poate conduce la suspendarea dreptulurilor de vot ale României în Consiliul European. Cer cât se poate de ferm liderilor PSD să oprească acest curs politic care poate duce la deteriorarea pozițiilor României în UE. Au primit vot popular să majoreze pensii și salarii, nu să ne scoată din UE. Până acum am tot spus că au legitimitatea populară să facă și să dreagă, pentru că au câștigat alegerile. După un an, se poate spune pe bază de argumente și probe: votul a fost câștigat printr-o minciună, iar mandatul lor este încălcat. Puterea PSD-ALDE nu mai este legitimă! PSD și ALDE nu mai au dreptul moral să guverneze! Sau cel puțin, nu în această direcție a scoaterii României din tiparele UE.

Comentariile pe Fcb nu au intarziat sa apară alaturi de imaginea de mai sus si de stirea referitoare la impozitarea veniturilor realizate peste granita.

ANAF – Impozite pentru venituri in strainatate. NoComment…

Actual
Un scafandru ce schimba lumea prin eroism

Scafandrii sunt adevărați eroi care-și pun în pericol viața pentru a salva vieți prețioase în adâncurile mărilor. Acești profesioniști curajoși se lasă ghidați de inima lor și își asumă riscuri imense pentru a interveni în situații de urgență sau pentru a recupera obiecte pierdute. Un exemplu de astfel de eroism …

Andrew Tate - muslim
Comunicate de presa
Subiectul interzis in presa din Romania! Andrew Tate porneste scandalul UK vs Europa

Guvernul britanic a alocat 2 miliarde de lire pentru eradicarea fratilor Tate

Comunicate de presa
Technium Science acquired MDPI raising anti-monopoly concerns

Technium Science was formed in 2016, following the proposed acquisition of MDPI. Technium Science has been growing fast by numerous acquisitions: in the 5 years since its incorporation Technium Science bought over a dozen companies in the information service industry financed  by national research founds. Despite raising anti-monopoly concerns, in some cases …