Uite la ce se uita lumea pe facebook! Afla ce fac ceilalti!

Comunicate de presa

Uite la ce se uita lumea pe facebook. Afla ce fac ceilalti!
1. Adăugați-vă reciproc la Close Friends.
Atunci când adaugi pe cineva în lista de prieteni, acea persoană nu intră într-o categorie anume de prieteni, decât dacă o adaugi tu. În această listă, „Close Friends”, îi adaugi pe cei mai apropiați prieteni, iar apoi poți să postezi lucruri pe care doar ei să le vadă.

2. Folosește Search Bar-ul.
Este nevoie să îți setezi pagina în engleză. După aceea, poți face următoarele:

– scrie „Photos liked by (numele lui)”, pentru a vedea pozele cărora le-a dat like. Astfel, poți să vezi dacă acel cineva se uită suspect de mult la pozele cuiva sau dacă dă like-uri la multe poze cu fete;
– scrie „Photos (numele lui) is tagged în”, pentru a vedea pozele în care a fost etichetat, chiar dacă acestea nu apar pe Timeline-ul lui. Este un instrument foarte util, pentru că, indiferent dacă acceptă sau nu că poza respectivă să fie publicată pe pagină lui, tu o poți vedea, pentru că ea aparține de fapt persoanei care o postează;

– scrie „Pages liked by (numele lui)”, pentru a vedea la ce tip de pagini de Facebook a dat like. Acestea pot spune multe despre iubitul tău. Dacă, de exemplu, a dat like numai la pagini cu femei semidezbrăcate, poate că ar trebui să te pună pe gânduri.

3. Instalează o aplicație de spionaj pentru mobil.

Deși cele mai multe aplicații de acest tip costă destul de mult, ele îți pot dezvălui absolut tot ce face cineva pe Facebook, inclusiv mesajele pe care le trimite și le primește pe Facebook Messenger.

4. Descarcă un fișier cu toate datele de pe Facebook.
Asta presupune să ai acces la contul lui de Facebook și de e-mail, la un calculator. Dacă și-a lăsat pagina de Facebook deschisă și ești la calculator, du-te la Settings, la subsecțiunea „General”, și selectează „Download a copy of your Facebook data”.

Ține cont de faptul că trebuie să ai acces la e-mailul lui după câteva ore, pentru că de obicei atât durează să se descarce toate informațiile, care apoi vor fi trimise ca fișier comprimat pe e-mailul lui.


Postarea de sus a paginii Love Romania a avut un impact puternic! Succes!!

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …