Şoferul care a fugit de la accidentul din Capitală, în care mai multe maşini au luat foc, a fost reţinut UPDATE

Eveniment

UPDATE: Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat, miercuri seară, că s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani implicat în accidentul de marţi seară în care o femeie de 35 de ani a murit, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului”, anunţă Brigara Rutieră.

Cercetările sunt continuare de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

„Șoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat. Este vorba despre un barbat de 41 de ani, iar aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 0,28 la mie. Bărbatul a fost condus la spital, în vederea recoltarii de mostre biologice”, au declarat autoritățile, potrivit observator.tv.

Se pare că șoferul mașinii BMW, care ar fi circulat regulamentar, a coborât după accident din mașină și a scos victimele. A luat un stingător din portbagaj și a încercat să stingă incendiul pornit în mașina fetelor, după care a dispărut de la fața locului.

ANCHETĂ la ISU după ce ambulanţa a ajuns după 25 minute la accidentul GRAV în care patru maşini au luat foc pe strada Baicului

Accidentul a avut loc în zona Baicului din Capitală. Două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului una dintre ele a luat foc. Alte trei autoturisme care erau staţionate au fost cuprinse de flăcări. O femeie în vârstă de 35 de ani a murit, iar o tânără de 18 ani prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii și este intubată. Ea are arsuri în procent ridicat și pe suprafața corporală și a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Citeşte şi Un mort şi un rănit grav, într-un accident rutier urmat de un incendiu care a cuprins mai multe maşini, în Bucureşti
Sursa: us24

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …

Actual
Primarul Constantei: „ȘCOALA, GARA OBLIGATORIE CĂTRE SUCCES!”

Cu bucurie și emoție, am luat astăzi parte la deschiderea noului an școlar. Acest eveniment este întotdeauna unul de referință pentru mine și îl privesc cu maximă seriozitate și încredere. Astăzi, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu”, am avut ocazia să vorbesc elevilor, părinților, profesorilor și tuturor acelora implicați …