Sex-party în inima Bucureștiului, hedonismul care salvează căsnicii

Comunicate de presa

Senzația de „vânătoare” a unui partener nou de sex nu dispare niciodată, nici după ce te căsătorești, așa că un sex-party e binevenit oricând. Fie că a intervenit monotonia în cuplu, fie că amândoi sunteți fără inhibiții și vă acceptați anumite experiențe hedoniste, cluburile de swing sunt locul în care puteți să vă îndepliniți cele mai ascunse dorințe sexuale.

 

La club Attraction, totul începe cu socializarea. Participanții stau la un pahar de vorbă, se cunosc, îsi fură priviri, zâmbete și se lasă seduși de mișcările lascive ale fetelor din club, care, pe muzică de atmosferă, își unduiesc trupurile în dansuri la bară.

Într-un cadru intim, cei care nu au inhibiții pot petrece o noapte de sex sălbatic. Jucăriile sexuale nu lipsesc nici ele din peisaj, în cazul în care vreți să sporiți senzația de plăcere a voastră sau a partenerului, mai ales când un orgasm intens te poate trimite în Raiul hedonismului. Prezervativele sunt puse la dispoziție de club, așa că problema micului partener este acoperită, deci nu putem vorbi de anumite riscuri.

Cum decurge un sex-party

La parterul vilei din Iancului, unde este clubul, are loc dezmorțirea simțurilor. Aici, cei care urmează să participe la sex-party încep să se cunoască mai bine, pentru a vedea cine cu cine este compatibil, ce plăceri ascunse au, ce poziții sexuale le plac, câți parteneri vor să se implice în partidă și așa mai departe. S-a trecut de prima barireră a intimității.

 

Apoi, după câteva ore de socializare, totul se mută la etaj. Acolo se urcă doar în lenjerie intimă sau în prosop. A căzut a doua barieră a intimității! Drumul spre o noapte de neuitat începe cu o atingere, un zâmbet, un sărut pe buze sau… oriunde. Imaginația proprie este limita! Sunt mai multe camere în care, în funcție de propriile dorințe, fiecare alege unde merge și ce vrea să facă.

Fiecare fantezie sexuală vă poate fi satisfăcută atâta timp cât există un pic de generozitate din partea ambilor parteneri. Într-una dintre camere tronează un pat uriaș pe care mai multe cupluri îl pot împărți pentru a experimenta bucuria mai multor parteneri sau partenere de sex. Aici, plăcerea carnală se împletește cu dorințele arzătoare, în timp ce feromonii vă inundă trupul până în adâncul sufletului, lăsând fiecare atingere tandră să vă ducă tot mai aproape de orgasm.

Kama Sutra, biblia sexului pusă în practică

Într-o altă camera, dacă sunteți mai timorați, trageți perdeaua și pe o mică saltea lăsați partenerul sau partenera să vă zguduie lumea. Nimic nu este interzis atâta timp cât ambii parteneri își dau consimțântul. Așa că dacă aveți fantezii neîndeplinite, aici biblia pozițiilor sexuale, Kama Sutra, poate fi pusă în practică din scoarță-n scoarță.

Intimitatea este garantată, așa că imaginea de lady sau gentleman vă rămâne neîntinată, în public, atâta timp cât animalul sexual sălbatic nu pleacă din club.

Punct de turism sexual

Cel mai mare număr de perechi care au participat la un astfel de sex-party este de 28. Iar Bucureștiul a devenit un punct cunoscut de turism sexual pentru că, potrivit reprezentanților clubului, unul din patru participanți la astfel de petreceri este străin.

Cei de afară au deja astfel de cluburi de zeci de ani, în timp ce la noi nu sunt mai vechi de 10 ani. Pentru a participa la o astfel de petrecere, există și anumite tarife. Astfel că un bărbat singur plătește 500 de lei, în timp ce o femeie doar 100 de lei. În preț sunt incluse și un pahar de șampanie, iar clubul are și un bar unde cei care vor să își dezmorțească simțurile să să scape de dezinghibiții o pot face cu ajutorul alcoolului, dar totul în limita bunului simț.

Cei care participă la astfel de petreceri sunt, de obicei, cupluri de tineri de la 18-21 de ani până la cele de 60 de ani.

„Cei care vin la noi au o anumită maturitate emoțională. Unii participă la o petrecere de swing pentru diversitate, alții pentru a-și demonstra că au încredere unul în celălalt, alții pentru a scăpa de gelozie, gelozia aceea puternică. Dar sunt oameni care vin aici pentru că, decât să știe că sunt înșelați, vin aici pentru a ști că partenerul se bucură de sex de față cu el sau ea. Vor să știe că au ei controlul. Iar, de multe ori, swing-ul salvează căsnicii”, ne-a spus Carmen Cimpoca, reprezentant al clubului.

Oricum ar fi, odată ajunși în club, nu vă faceți probleme că veți pleca fără un „final fericit”. Dacă nu vă ajută fața sau pur și simplu sunteți mai timizi, clubul vă oferă din partea casei un masaj erotic.

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …