Am reusit! Cine este autorul accidentului din Constanta…aici

Comunicate de presa

În urma apelului lansat de NewsOpinion, constănțenii s-au mobilizat și au reușit să îl identifice în scurt timp pe proprietarul mașinii marca BMW, CT 76 SVA.

Bărbatul indentificat in comentariile de pe facebook ca fiind proprietarul bolidului,  apare pe Facebook în mai multe fotografii alături de mașina implicată în accident.

Reamintim că, în urmă cu câteva ore, un șofer care conducea autoturismul CT 76 SVA a accidentat grav un bătrân pe strada Soveja, bărbatul lovit aflându-se în aceste momente în stare grava.

ACIDENTUL A LASAT UN OM APROAPE MORT aici link

 

Update !! Accident!Soferul a fugit!!! Foarte grav… BMW CT 76 SVA ajutati la identificarea autorului!!

 

 

 

Fotografiile NewsOpinion au fost preluate de Antena 1 si ProTV si au primit mii de comenturi!

Actual
Un scafandru ce schimba lumea prin eroism

Scafandrii sunt adevărați eroi care-și pun în pericol viața pentru a salva vieți prețioase în adâncurile mărilor. Acești profesioniști curajoși se lasă ghidați de inima lor și își asumă riscuri imense pentru a interveni în situații de urgență sau pentru a recupera obiecte pierdute. Un exemplu de astfel de eroism …

Andrew Tate - muslim
Comunicate de presa
Subiectul interzis in presa din Romania! Andrew Tate porneste scandalul UK vs Europa

Guvernul britanic a alocat 2 miliarde de lire pentru eradicarea fratilor Tate

Comunicate de presa
Technium Science acquired MDPI raising anti-monopoly concerns

Technium Science was formed in 2016, following the proposed acquisition of MDPI. Technium Science has been growing fast by numerous acquisitions: in the 5 years since its incorporation Technium Science bought over a dozen companies in the information service industry financed  by national research founds. Despite raising anti-monopoly concerns, in some cases …