Incident la stand up Constanta. Coco a facut.o lata! Roxy avea toate coaiele la ea….

Actual

La evenimentul organizat in Constanta de siteul OVE.ro dupa numarul lui Coco au apartut problemele in sala. Prea multa P*** si prea obscen.

 

Foto COCO MARINESCU

Cel mai deranjat de eveniment a fost recunoscutul Cristi din Agigea, de care Ionut Rusu A continuat sa faca glume si dupa plecarea acestuia. La vedere imaginilor, Cristi ( destul de respectat in Agigea) a declarat ca nu recomanda si ca va boicota evenimentele organizate de Ove.ro si de artistii din acest spectacol.

Prea multa p*** de la Coco Roxy si Ionut. Au dat rateu!!! Incident la stand up in Constanta.

Acum trebuie sa intelegem si artistii de pe scena, ei ofera ceea ce e cere, pentru asta sunt platiti. Media de varsta in sala este de 20-21 ani si de aceea poate unora ni se pare un show jalnic.

 

Siteul Ove.ro a sters imediat evenimentul si comentariile de pe site pentru a reduce impactul negativ asupra viitoarelor evenimente! Din nefericire COCO a dezamagit si a provocat scandal in sala Case de Cultura Constanta.

Mai bine venea Micutzu, sooper video….

 

Revenim cu update:   Se pare ca incidentul a fost filmat si ca pe camera apar injuraturile.

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …