Scandal. PSD şi ALDE nu se înţeleg cine are prioritate la racolarea puşcăriaşilor eliberaţi de Tudorel

Actual

Deținuții eliberați din pușcării de ministrul Tudorel Toader au iscat deja primele scandaluri în coaliția de guvernare. Liderii PSD și ALD nu se înțeleg cine are prioritate la racolarea infractorilor și, mai mult, chiar și UDMR a început să aibă pretenții.

PSD consideră că, întrucât ei l-au propus și susținut pe Tudorel Toader, să ia partea leului adică cei mai profesioniști hoți. ALDE, pe de altă parte, susține căa demonstrat până acum în nenumărate rânduri că are cei mai detestabili membri, cei mai infecți și nesimțiți reprezentanți iar aducerea de pușcăriași în partide nu ar face decât să întărească acest brand.

Primele conflicte au avut loc la ieșirea de la penitenciarul Jilava, unde doi recruteri PSD s-au încăierat cu recruterul ALDE pentru un corupt mare și gras de 112 kile, condamnat la doi ani închisoare pentru un furt de un miliard de euro și eliberat pentru că scaunul de masaj din celulă nu era tapițat cu piele de Alcantara. A câștigat PSD care i-a propus coruptului să fie ministru, că nu trece o săptămână și sigur se eliberează un loc.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat, luni, că nu a luat hotărârea de a sesiza CCR privind ancheta DNA în cazul Belina şi că doar a solicitat specialiştilor în drept constituţional din Senat să analizeze dacă există bază solidă pentru acest demers.

Întrebat dacă a luat decizia să sesizeze CCR în privinţa existenţei unui conflict Guvern – DNA, aşa cu a anunţat anterior liderul PSD Liviu Dragnea, Tăriceanu a precizat: „Nu am luat o astfel de hotărâre”.

„Dar pot să vă spun că am cerut serviciilor din cadrul Senatului, celor care sunt specialişti în drept constituţional, să facă o analiză, ceea ce ştiu că s-a făcut şi la nivelul Guvernului, pentru a constata dacă există o bază solidă pentru sesizarea CCR în privinţa unui potenţial conflict între Guvern şi DNA”, a adăugat Tăriceanu.

El a spus că, după ce va primi concluziile acestei analize, va discuta cu colegii din coaliţie şi atunci, probabil, va fi luată o decizie.

Întrebat dacă există varianta ca şi Guvernul şi Senatul să facă sesizări în paralel pe această temă, Tăriceanu a răspuns: „Nu ştiu dacă până în prezent a existat o practică de acest gen. Sigur că o să putem să discutăm să ne sfătuim care este calea cea mai bună de urmat”.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, luni, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va face sesizarea către CCR privind anchetarea de către DNA a adoptării unor HG-uri, în speţa dosarului Belina, el precizând că Tăriceanu a fost cel care i-a comunicat această intenţie a sa.

Dragnea şi Tăriceanu au avut, luni, o întrevedere la Palatul Parlamentului, la biroul preşedintelui Senatului.

Întrebat, după întrevedere, ce se întâmplă cu proiectul de sesizare a CCR, pe care trebuia să îl elaboreze ministerul Justiţiei, şi dacă aşteaptă de la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să ia o decizie în acest sens, Dragnea a răspuns: „Cred că sesizarea o va face domnul preşedinte Tăriceanu, aşa am înţeles. Nu ştiu, pot fi mai multe (variante, n.r.), nu ştiu ce va face Guvernul, dar ştiu că domnul Tăriceanu mi-a zis că intenţionează să facă această sesizare”.

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …