De frica fenomenului #metoo deja imi caut partener gay

Actual

Amploarea #metoo

Amploarea pe care a luat-o fenomenul #metoo a început să afecteze viața socială a majorității bărbaților.  Precauți, aceștia mai ies la băut doar în cluburi gay, ca să nu riște ca printr-o atingere accidentală să fie acuzați de hărțuire și linșați public pe Facebook.

”Facebook-ul arată acum ca un spațiu al execuțiilor publice”, spune un bărbat. ”Problema e că pe lângă adevăratele victime ale abuzului sexual au apărut tot felul de «attention whores», tipe care profită de o problemă extrem de gravă și serioasă ca să pozeze în victime. Așa că, decât să risc să dau de una ca asta în vreun club, mai bine la barul gay, că măcar acolo pot bea relaxat o bere sau un vin.”

De frica fenomenului #metoo deja imi caut partener gay declara acum profesorul de fizica „Tibi”.

Nici măcar faptul că anumite baruri gay au ținută obligatorie nu-i împiedică pe bărbați să le ia cu asalt. ”Dacă asta trebuie să fac, să mă epilez pe picioare, să mă îmbrac în fustiță și să mă machiez strident ca să pot bea liniștit o bere rece cu prietenii mei, atunci fix asta o să fac”, explică un alt bărbat.


Patronii de cluburi au reacționat și ei și mulți și-au transformat deja localurile în unele cu profil gay. ”Decât să-mi vină numai pițipoance care nu consumă nimic, că nu mai găsesc pe cineva care să le facă cinste, mai bine un club gay, plin de bărbați care vin și consumă”, spune patronul unui club din Centrul Vechi bucureștean. E bine sa stie lumea ca esti gay, asa scapi usor de fenomenul #metoo.

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …