REVOLTĂTOR! S-au drebranşat de la RADET pentru gaze şi vor sta în FRIG toată iarna!

Comunicate de presa

Mai multe familii din cartierul Km. 4-5 din Constanța riscă să își petreacă iarna în frig, deoarece subcontractorul Engie nu i-a branșat la gaze pentru a putea avea căldură. Oamenii au toate avizele și acordurile la zi, însă aceștia spun că vor fi racordați la gaze începând cu primăvara anului 2018… după ce scara de alături se va conecta la sistemul de gaze. Situația este neclară pentru locatarii de pe strada Arcului, care se tem că vor petrece sărbătorile de iarnă în ger, dacă cineva nu se apleacă spre cazul lor pentru a fi rezolvați. Ei nu înțeleg motivul clar pentru care nu reușește subcontractorul să îi conecteze la gaze pentru că au toate documentele gata încă din luna septembrie 2017.

„Ne-am debranșat de la RADET, să ne tragem gaze, ne-am obținut toate aprobările, care au vrut pe scară. Sunt cam 6-7 apartamente în această situație. Toate aprobările le-am obținut, dar nu ne racordează la rețeaua de gaze. Vine iarna și rămânem fără nimic. Au zis că pe interiorul blocului a lucrat o firmă, iar pe exterior Petroconst. Acum, cealaltă scară a depus la aproximativ o lună de zile să tragă gaze și au dat lucrarea către Avi Prod Group, de la București, care lucrează cu Distrigaz.

Cei de la scara de alături nu au autorizație. Au zis că vin cu conductă de la scara B, la scara D, iar noi, după ce obținem toate autorizațiile ne putem înțepa în conducta lor. Doar că noi avem autorizațiile și ei nu și am rămas noi fără căldură. 6 sau 7 familii suntem debranșați, cu centrale montate, cu acte gata, doar să ne legăm de scara B. Avi Prod a spus că nu au în lucru scara C (n.r. scara unde locuiesc cele 7 familii), au doar D-ul.

Am fost și noi la Petroconst și au spus că atunci când o să tragă conducta de la B la D, atunci vă înțepați, căci așa au făcut proiectul Distrigazul din București. Dar ei cică o să aibă autorizațiile peste un an aproape, la primăvară. Noi suntem cu toate la zi. De ce nu ne leagă? Când au și ei, le face și lor. Care este problema? Lași oamenii acum, în prag de iarnă…? Nu sunt toți debranșați pe scară. Am vorbit și cu firmele cele două, ele execută lucrările firmei Distrigaz. De la ei pleacă. Dacă așa le-au dat proiectul, așa fac. De ce nu au obținut avizele pentru scara cealaltă până acum? Ei au depus documentele la 3 săptămâni după noi. De abia acum le-a ieșit unu… ni s-a spus că poate în decembrie o să termine, dacă nu la primăvară”, a spus un proprietar.

Situația este cu atât mai gravă cum în cele șapte apartamente locuiesc foarte mulți copii, cel mai mic având doar câteva luni de viață. Locatarii încearcă să găsească o soluție alături de distribuitori, însă ei nu reușesc să primească decât uși închise și promisiuni. Cu promisiunile sub obișnuiți, căci li s-a spus la început că până în septembrie totul e gata, iar acum în octombrie trăiesc cu teama că vor fi nevoiți să stea pe ger în propriile case, unde au investit o grămadă de bani pentru a se racorda la gaze.

„Dacă știam, nu ne debranșam. Mergem iar la Distrigaz să vorbim să găsească o soluție. Dar cică totul se rezolvă la București. Am depus și la ei o sesizare, acum o săptămână, dar nimic până acum. Seara e rece, stăm cu calorifere electrice că sunt copii mici. Suntem 7 apartamente, familii. Sunt copii de 4 luni, de 10 ani, la etajul 2 sunt de 6 ani. Se anunță iarnă grea. Acum nu știu ce o să facem”, a spus un locatar din bloc.

Actual
Rumble vs Youtube

Andrew Tate: Today will go down in history. Today is the day the internet is changed FOREVER. We attack at 6 pm UTC/GMT The dam will break live. Youtube is going to DIE! RUMBLE is the new video streaming platform. See why in the Tate Speech video.

Actual
Constanta – DIS-Confort Urban! Un oras imposibil de locuit

Constanta – un oras imposibil de locuit! Oras fara apa curenta, cu pene de curent frecvente si cu toate intersectiile in reparatii si un haos general! Multumim RAJA! Multumim Polaris! Multumim tuturor de la DIS-Confort URBAN! Totul in Constanta depaseste orice imaginatie: fara apa curenta 2 zile consecutiv fara curatenie …

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …