Moise Guran, chemat în instanță! Are din nou probleme!

Succes

La 3 martie, aplicația Biziday pentru cutremure lansa o alertă falsă de 10 grade pe scara Richter. Imediat au și început atacurile la adresa deținătorului aplicației, Moise Guran, pe motiv că aceasta i-ar fi speriat pe abonați.

Jurnalistul trustului Intact, Mircea Badea, anunța că a făcut plângere penală împotriva lui Guran, plângere care, ulterior, a ajuns la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu ea.

De asemenea, în luna martie a ieșit la iveală faptul că Moise Guran, prin firma BIZIDAY CONSULTING SRL, a pierdut un proces spre sfârșitul anului trecut, în urma căruia are de achitat aproximativ 300.000 de lei, decizia nefiind însă definitivă.

Ghinionul cunoscutului jurnalist nu se oprește aici. Bugetul.ro a descoperit că o firmă subordonată Consiliului Local Timișoara – SC DRUMURI MUNICIPALE TIMIȘOARA SA – a chemat societatea lui Moise Guran în instanță. De ce? Din cauza unor taxe de parcare neachitate.

Astfel, la Judecătoria Timișoara, avocații firmei ce aparține de CL Timișoara au demarat procedura de recuperare a banilor datorați de BIZIDAY CONSULTING SRL.

„Este vorba de taxe de penalizare pentru neplata parcării în municipiul Timișoara. Sunt taxe de penalizare în valoare de 750 de lei, la care se adaugă cheltuieli de judecată de 57, 50 lei.

În Timișoara, din anul 1998 funcționează următorul sistem: pentru orice staționare pe domeniul public, trebuie să achiți o taxă. În situația în care staționezi fără să achiți acea taxă, se aplică o taxă de penalizare. Suntem o societate a Consiliului Local Timișoara, nu suntem una privată”, ne-a declarat un reprezentant al Departamentului Juridic din cadrul companiei respective.

Sursa editata media NewsOpinion

Andrew Tate - muslim
Comunicate de presa
Subiectul interzis in presa din Romania! Andrew Tate porneste scandalul UK vs Europa

Guvernul britanic a alocat 2 miliarde de lire pentru eradicarea fratilor Tate

Actual
The 41 Tenets Of Tateism

These Are The 41 Tenants On Tateism For A Man To Live By 1) I Believe That Men have The Devine Imperative to become as capable powerful and competitive possible in this life. 2)I reserve my right to my own beliefs and practices them as I see fit and I allow …

Succes
Audit Website – Virus Total

Există o serie de elemente minore, dar critice, pe care trebuie să le rețineți atunci când navigați online. Cele mai importante sunt să nu lăsați computerul deblocat și să vă asigurați că faceți cumpărături doar pe site-urile sigure. Verificați întotdeauna butonul verde al tuturor site-urilor cu semn https. Acest lucru …